denní menu
Týdenní menu 15. 2. – 19. 2. 2010
| PONDĚLÍ 15.2. |
| Špenátová |
|
| 1. Švej-čou-žou, zeleninová rýže |
79,- |
| 2. Zapékané těstoviny s uzeným masem |
72,- |
| 3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
| Salát |
|
| ÚTERÝ 16.2. |
| Česneková s opečeným chlebem |
|
| 1. Kuřecí závitek, opékané brambory |
79,- |
| 2. Vepřové maso v kapustě, bramborový knedlík |
72,- |
| 3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
| Dezert |
|
| STŘEDA 17.2. |
| Hovězí vývar se šunkovým svitkem |
| 1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
79,- |
| 2. Chilli-con-carne, pečivo |
72,- |
| 3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
| Dezert |
|
| ČTVRTEK 18.2. |
| Pórková s vejcem | |
| 1. Pangasius s rajčátky a bazalkou, vařené brambory |
79,- |
| 2. Rizoto s kuřecím masem |
72,- |
| 3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
| Salát |
|
PÁTEK 19.2.
|
| Minestrone | |
| 1. Lázeňský vepřový řízek, bramborový salát |
79,- |
| 2. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík |
72,- |
| 3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,- |
| Dezert |
|
| |
|
| 0,3l Točená limonáda |
12,- |
| Káva + jablkový štrůdl (podáváme 14:00-18:00) |
39,- |