denní menu
Týdenní menu 15. 2. – 19. 2. 2010
PONDĚLÍ 15.2. |
Špenátová |
|
1. Švej-čou-žou, zeleninová rýže |
79,- |
2. Zapékané těstoviny s uzeným masem |
72,- |
3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
Salát |
|
ÚTERÝ 16.2. |
Česneková s opečeným chlebem |
|
1. Kuřecí závitek, opékané brambory |
79,- |
2. Vepřové maso v kapustě, bramborový knedlík |
72,- |
3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
Dezert |
|
STŘEDA 17.2. |
Hovězí vývar se šunkovým svitkem |
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
79,- |
2. Chilli-con-carne, pečivo |
72,- |
3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
Dezert |
|
ČTVRTEK 18.2. |
Pórková s vejcem | |
1. Pangasius s rajčátky a bazalkou, vařené brambory |
79,- |
2. Rizoto s kuřecím masem |
72,- |
3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,-
|
Salát |
|
PÁTEK 19.2.
|
Minestrone | |
1. Lázeňský vepřový řízek, bramborový salát |
79,- |
2. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík |
72,- |
3. Kuřecí prsa na šalvěji v jablkách, dušená rýže |
109,- |
Dezert |
|
|
|
0,3l Točená limonáda |
12,- |
Káva + jablkový štrůdl (podáváme 14:00-18:00) |
39,- |