Směs z hovězí svíčkové doplněná o kostičky brambor a červené fazole
Servírované na horkém kameni
Steak z vepřové krkovice se slaninou a vejcem
Steak z hovězí svíčkové
Double steak z hovězí svíčkové
Variace úhoře, norského lososa a žlutoploutvého tuňáka na lůžku z grilované zeleniny, doplněné o bylinkové máslo
Špíz servírovaný na speciálním stojanu
Špíz protýkaný kousky hovězí svíčkové, vepřovým a kuřecím masem, to vše proložené anglickou slaninou
Servírované na pánvích
Nudličky z kuřecího a vepřového masa doplněné o cibuli, chřest, žampióny a hrášek, provoněné česnekem a provensálskými bylinkami, zakápnuté červeným vínem
Kuřecí kousky doplněné o šunku a brokolici s jemnou sýrovo-smetanovou omáčkou